08:00 - 09:30 ----- Регистрация

Ще Ви посрещнем с усмивка, ще получите своя бадж и разяснения за събитието. На събитието ще се допускат само хора с валиден Зелен Сертификат., придобит след ваксинация, преболедуване, направен PCR в рамките на 72 часа преди събитието или бърз антигенен тест в рамките на 48 часа преди събитието! 

09:30 - 09:40 ----- Откриване

Встъпителни думи от:

 
Димитър Иванов (Digital4 Foundation)


Любомир Атанасов (Digital4 Foundation)

09:40 - 10:10 ------ Лекция 1 (Как да изберем платформа за сайта си?)
Лектор 1 

Любомир Атанасов
(SEOMAX)

Любомир Атанасов е управител на Интернет Медия Груп, основател на дигитална агенция SEOMAX. Има над 10-годишен опит в интернет маркетинга, рекламата и мениджмънт на компании. Управлява екип от над 40 човека, помогнал на над 300 бранда да се развият успешно в интернет пространството.

 Лектор 2

Петър Дяксов (SEOMAX)

Петър Дяксов е управляващ съдружник и маркетинг директор на дигитална агенция SEOMAX. Повече от 10 години се занимава с онлайн търговия и дигитален маркетинг. Успешно създава и развива няколко онлайн магазина. Партньор и лектор в ИТ академията IMG IT Academy в Пловдив.

10:10 - 10:20 ------- Ароматно кафе и полезни контакти

Насладете се на ароматно кафе, специално селектирано за нашето събитие от Ведра Кафе, и опитайте сладките изкушения от Pobeda!

10:20 - 10:50 ------ Лекция 2 (Дигитален ПР: Как да създадем публичност и доверие?)

Лектор

д-р Александър Христов (Параграф 42)

Д-р Александър Христов е доцент по маркетинг в УНСС и преподавател по ПР в НБУ. Също така е управляващ партньор на ПР агенция Параграф 42, заместник-председател на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) и председател на Центъра за анализи и кризисни комуникации.

10:50 - 11:20 ------- Дискусионен панел

Модератор

Десислава Авджиева (Alternative Advertising)

Повече от 12 години Десислава Авджиева успешно управлява собствена рекламна агенция Алтърнатив Адвъртайзинг. Десислава е събитиен и бизнес консултант, и спомага развитието на малки и средни компании. Споделя своя опит като лектор към Академия за събития – My Event Academy. Член е на Управителния съвет на Асоциация на жените предприемачи в България – Селена.

11:20 - 11:30 ------ Ароматно кафе и полезни контакти

Насладете се на ароматно кафе, специално селектирано за нашето събитие от Ведра Кафе, и опитайте сладките изкушения от Pobeda!

11:30 - 12:00 ------ Лекция 3 (Как да създаваме съдържание, което продава?)

Лектор

Станислава Симидчийска (Copy Vibes)

Станислава Симидчийска е един от основателите на копирайтинг агенция CopyVibes. Има 10-годишен опит в професионалното изготвяне на текстове - като копирайтър и като журналист. Станислава и екипът ѝ работят с клиенти от България и чужбина, създават текстовете за уебсайтове, блогове, социални мрежи и рекламни кампании.

12:00 - 13:30 ------- Обедна Почивка

Насладете се на час и половина обедна почивка и се заредете с енергия за предстоящите лекции.

Опитайте вкусните сандвичи на Eat&Go или обядвайте в някой от ресторантите в района.

13:30 - 14:10 ------ Лекция 4 (Избори, избори... Как да взимаме правилните решения при създаване на визуално съдържание в дигитална среда)

Лектор 1

Иван Гинев (КОГ ГРАФИКС)

Иван Гинев е творчески директор на студио за дизайн „Ког Графикс“ от 2006 г., а опитът му в бранша започва още през 1998 г. Участва в изграждането на някои от най-популярните уебсайтове в България. Обича да създава прости решения на сложни проблеми. Няколко поредни години Иван е жури в конкурса „Сайт на годината".

Лектор 2

Мирослав Маринов (Софийска фотографска школа)

Мирослав Маринов се осмелява да превърне фотографското си хоби в професия. През 2013 г. основава първото фото-студио Station 45 Photography, заедно с Тодор Василев, а няколко месеца по-късно и Софийска фотографска школа. Преподава в курсовете Въведение във фотографията и Outdoor фотография.

14:10 - 14:40 ------ Дискусионен панел

Модератор

Георги Добриков (Kronospan)

Георги Добриков е философ, видеограф и фотограф, но предпочита да нарича себе си „разказвач на истории”. Последните 12 години посвещава на развитието “content marketing" в сферата на онлайн търговията.
В момента е част от маркетинговия екип, обслужващ най-големия производител на дървесни плоскости в света - Kronospan. Той е смел експериментатор по отношение на нови изразни средства.

14:40 - 14:50 ----- Ароматно кафе и полезни контакти

Насладете се на ароматно кафе, специално селектирано за нашето събитие от Ведра Кафе, и опитайте сладките изкушения от Pobeda!

14:50 - 15:30 ------ Лекция 5 (Специфични канали за популяризация на бранда и работа с инфлуенсъри)

Лектор 1

Радостина Христова (Радостна Мама)

Радостина Христова е мама блогър и инфлуенсър под името Радостна мама. Последната година консултира малки бълагарски брандове за работа с инфлуенсъри в различни социални мрежи. Работила е с брандове като: BILLA, Storytel, Fibank, CleverBook, DoppelHerz, Dermax, HBO Bulgaria и други.

Лектор 2

Никола Илчев (eCommerce Academy)

Никола Илчев се занимава с продажби повече от 15 години, като 10 от тях са в сферата на електронната търговия. През 2016 г. Създава eCommerce Academy, за да предоставя полезна информация в сферата на онлайн продажбите. В последните няколко години е идеолог на изключително богатото видео съдържание в YouTube канала на eCommerce Academy.

15:30 - 15:40 ------ Ароматно кафе и полезни контакти

Насладете се на ароматно кафе, специално селектирано за нашето събитие от Ведра Кафе, и опитайте сладките изкушения от Pobeda!

15:40 - 16:10 ------ Лекция 6 (Клиентско обслужване и логистика)

Лектор

Милена Рамчева (Metrica)

Милена Рамчева е Изпълнителен директор на Метрика ООД от 2016 г. Работи в сферата на директния маркетинг повече от 13 години. Започва кариерата си в световно известното издателство Рийдърс Дайджест, консултант е по директен маркетинг на руската компания Bluefox за азиатския пазар и работи във Филипините и страните от Югоизточна Азия.

16:10 - 16:40 ------ Дискусионен панел

Модератор

Вихрен Бисет (euShipments)

Вихрен става част от екипа на Инаут Трейд ООД през януари 2019 г., като първоначaлната му роля е свързана с развитието на новия бранд на компанията - euShipments.com. Работата му включва активна комуникация с български и международни електронни търговци, както и работа с логистичните партньори на Инаут. През последните две години фокус е сформирането на стабилен екип за Продажби и Бизнес развитие, който Вихрен оглавява в началото на 2020 г. в ролята на Търговски Мениджър.

16:40 - 16:50 ----- Ароматно кафе и полезни контакти

Насладете се на ароматно кафе, специално селектирано за нашето събитие от Ведра Кафе, и опитайте сладките изкушения от Pobeda!

16:50 - 17:20 ----- Лекция 7 (Имейл маркетингът през 2021 г. – статистика, която ще Ви накара да се замислите)

Лектор

Христо Радичев (Медияпост Хит Мейл)

Христо Радичев е управител за България на "Медияпост Хит Мейл" – специализирана компания за директен и дигитален маркетинг, част от френската група "La Poste", в топ 10 на българския пазар. Днес екипът на „Медияпост Хит Мейл“ управлява онлайн кампании в 11 държави. Работи с клиенти като Bayer, Bosch, Premio Travel, NAOS, Kaufland, Raiffeisen Bank и др.

17:20 - 17:50 ----- Дискусионен панел

Модератор

Димитър Иванов (Valival)

Димитър Иванов е маркетинг мениджър в дигитална агенция Valival. Има над 10 години опит в сферите маркетинг и предприемачество.

17:50 - 20:00 ---- Нетуъркинг

С подкрепата на MIDALIDARE ESTATE.

block background

Научете повече

Digital 4 Stara Zagora
block background

Ако желаете да станете партньор или изложител, свържете се с нас!

0876 77 85 95
block background
loading...